Gyanta gyöngy zacskós classic 300g Nagyobb nézet

Gyanta gyöngy classic zacskós 300g SBW-300

1 016 Ft‎

 Gyanta gyöngy classic 300g – Gyantalehúzó csík nélküli használathoz

Papír használata nélkül, hatékonyan és kíméletesen távolítja el a szőrt. Alkalmazható az egész testen és az arcon is. Minden bőrtípusra használható.

További adatok

Súly (gramm) 310
Darab / Karton 30 csomag
Kiszerelés 300g

Használata:

  • A gyöngy gyanta felmelegítésére alkalmas gyantamelegítő gépbe öntsük a kívánt mennyiséget.
  • Melegítsük felolvadásig maximum hőmérsékleten, majd állítsuk közepes hőmérsékletűre a gépet és várjuk meg, amíg kenhető konzisztenciájú lesz a gyanta.
  • Használat előtt feltétlenül végezzünk bőrpróbát, valamint mindig ellenőrizzük a gyanta hőmérsékletét az esetleges égési sérülések elkerülése végett! Először a csukló belső részén teszteljük le a gyanta melegségét. Amennyiben nagyon melegnek érezzük, akkor várni kell. Ha kellemes hőmérsékletű a bőrnek és könnyen kenhető, de nem folyós a gyanta, akkor a gyantázandó felület megtisztítása után indulhat a gyantázás. A bőrfelület teljesen száraz és zsírmentes legyen.
  • Spatula segítségével egyenletesen vigyük fel a szőrteleníteni kívánt részre a szőrnövekedéssel megegyező irányba majd megszilárdulás után (ne várjunk túl sokáig, mert a gyanta elvesztheti rugalmasságát és töredezhet!) azzal ellentétes irányba húzzuk le egy gyors mozdulattal. A bőrt a lehúzás közben mindig tartsa feszesen.
  • A gyantázás befejeztével amennyiben szükséges használjon gyantalemosó olajat, valamint gyantázási utáni krémet illetve gélt.

30 hasonló termékek ugyanazon kategóriában: